BOZDOĞAN’IN BASIN ZİYARETLERİ

TARSUS İNTERNET GAZETECİLERİ DERNEĞİ

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
46 okunma
Takip EtGoogle News

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Medya Mensupları Derneği’ni (  MEDYAD ) ziyaret etti.

MEDYAD Üyelerinin katıldığı ziyaret bir basın toplantısına dönüştü. Başkan Bozdoğan, öncelikle geçen beş yıl yapılan işlerden ve Tarsus’a kazandırılan eserlerden bahsetti. Bir Meydanı olmayan Kente meydan, atıl olan Kültür Merkezini yeniden var eden, Türkiye’de eşi benzeri olmayan Sağlık Yerleşkesi, Tarsus’un tren yoluyla şehrin ikiye bölünmesine engel olması ve yer altından geçecek olan demir yolunun üstündeki 120 dönüm yerin yeşil alan olarak kazandırılması, bir adet kreşin bulunduğu kentte 24 adet kreş yapması, hava kirliliğine karşı korulukların her yerde yapılmasını sağlamak, Tarsus’un deniz kıyısına kavuşması, Organize Sanayisinin kazandırılması, Ekmek Fabrikasının yapılıp açılması ve tüm köyde yaşayan vatandaşlara ucuz ekmek almalarını sağlamak, Öğrencilerin eğitimine büyük destek olunması ve en önemlisi “İL’LEDE TARSUS” sloganıyla Tarsus’u İL yapma çalışmalarından bahsetti.

Başkan Bozdoğan’ın açıklamasının ardından sorulan her soruya detaylı açıklamayla cevap veren başkan Bozdoğan basın Mensuplarından tam not aldı.

TARSUS İNTERNET GAZETECİLERİ  DERNEĞİ

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İnternet Gazetecileri Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Beyhan Balaban ve üyeleri tarafından karşılanan Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, burada da dernek üyesi basın mensuplarıyla sohbet edip çalışmalarından bahsetti. Dernek Başkanı Beyhan Balaban, öncelikle ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, gündemde olan yerel seçimlerle ilgili sorularla bilgi alışverişinde bulundular. Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet BOZDOĞAN ile 31 Mart’a seçimden galip çıkarak TARSUS kazanmış olacak ifadelerini kullandı.

ZİRVE Ve KADICA Gazeteleri olarak Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet BOZDOĞAN’a başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.