Kalite Yönetim Sistemi

Kalite Yönetim Sistemi Denetimi Türk Loydu Serkan Demirsan tarafından Borsa hizmet binasında gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 20:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
59 okunma
Takip EtGoogle News

Kalite Yönetim Sistemi Denetimi Türk Loydu Serkan Demirsan tarafından Borsa hizmet binasında gerçekleştirildi.

Denetim açılışı Genel Sekreter ve Borsa personelleri ile gerçekleşirken, denetime katılan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Yönetim Sistemi ile Üyelere daha iyi hizmet sunarak fayda sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Açılış toplantısında, İlçenin ekonomik ve sosyal durumu, Borsa faaliyetleri, Bölge tarımı ve ekonomik durumu ile Borsanın kalite yönetimi sistemi kapsamında edindiği kazanımı kaybetmeden daha iyiye ulaşmak için yönetişim içinde sürekli çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Denetime katılan Borsa Başkanı Mustafa Teke, Borsanın yıllardır belirli bir standardın üzerinde hizmet verdiğini ve özellikle yakın dönemde birçok noktada örnek gösterilecek düzeyde iyileştirmelere imza attıklarını belirterek” Üyelerin geri bildirimlerine dayanarak hizmet kalitesinin iyileştirilmesine katkı sağladığımız ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile Borsanın saygınlığını, paydaş memnuniyetsizliklerini giderme yeteneğini artırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kalite Yönetim Sistemi kapsamında hizmet veren Tarsus Ticaret Borsasının, Kalite Yönetim Sistemi kapsamında sağladığı uygunluk yönünden sunduğu hizmetlerin her aşamasında doğru uygulamalarla çalışmaya devam edildiği ve bazı uygulamalarda gerçekleştirilen geliştirme ve düzeltmelerin örnek seviyede olduğu sonucu ile denetim tamamlandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.