Yeni Yıl Mesajı…

TADER Genel Başkanı Semih Özsu’dan Yeni Yıl Mesajı…

Gündem Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 08:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
67 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Semih Özsu mesajında: ‘’2023 yılına veda edip 2024 yılına girerken yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin, savaşların son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu barış içinde yeni bir dünyada yaşamamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Bir yılı daha geride bırakırken bu cennet vatan uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler dilerken, 2023 yılı içerisinde meydana gelen afetlerin bir daha yaşanmamasını yüce Rabbimden niyaz ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.

Siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği güzellikler içinde yaşayacağımız sağlıklı bir yıl olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.