BAĞIMSIZ BAŞKAN MEHMET DİNDAR

Bağımsız Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mehmet Dindar Huzurkent esnafını ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 09:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
55 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Akdeniz Nusratiye Mahalle Muhtarlığında 10 yıl devam eden ve sadece muhtarlık bütçesiyle birçoğu Türkiye’de ilk olan 128 projeyi gerçekleştirdi. Şimdi daha büyük projeler ile halkın hizmetkarı olmak için adayım dedi.

Bağımsız Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mehmet Dindar ile yaptığımız görüşmede neden aday olduğunu şu açıklamalar ile anlattı. “ Sizi en iyi sizden olan anlar, Gülümseye AKDENİZ için adayım. Akdeniz halkının kaderine terk edilmesine karşı olduğum için adayım. Biz kimi seçersek nasılsa ona oy verecekler diyen zihniyetin karşısında durmak için adayım. Dayatmalara, zorlamalara mecbur  değilsiniz demek için adayım. Akdeniz halkının satılık olmadığını kanıtlamak için adayım. Çaresiz değil çarenin biz olduğunu göstermek için adayım. Halkı iki ateş arasında bırakanlara halkın gücünü göstermek için adayım. Gençlerimizin geleceğe daha güvenli bakabilmesi için adayım.10 yıllık muhtarlık bütçesiyle bir çoğu Türkiye’de ilk olan 128 projeyi gerçekleştirdik. Çok daha büyük projeler ile halkın hizmetkarı olmak için adayım. “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyen Atamızın yolundan ilerlemek için adayım.” Dedi.

Bağımsız Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mehmet Dindar, “Güçlüden Yana Değil, Halktan Yana” diyerek seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayacak diyerek Huzurkent esnaf ziyaretlerine devam etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.