2. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ..

''Şahmeran Yılı'nda Buluşalım'' temalı

Kültür Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 12:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ikincisini bu yıl düzenleyeceği Uluslararası Tarsus Festivali ile ilgili festival yönetiminden sorumlu Bengi İspir Özdülger ve beraberindeki heyeti konuk etti.

''Şahmeran Yılı'nda Buluşalım'' temalı

Bu yıl ki temayı ‘’Şahmeran Yılı’nda Buluşalım’’ olarak belirlediklerini söyleyen Özdülger, 2.Uluslararası Tarsus Festivali’nin, 3-4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılacağını belirtti. Üç gün boyunca Tarsus’un birçok noktasında etkinlikler gerçekleştirileceğini ifade eden Özdülger, festivalin ilk gününde kortej yürüyüşü yapılacağını ve program kapsamında konserler, söyleşiler, dans gösterileri, sergiler, sokak etkinlikleri, çocuk atölyeleri, gençlik deneyim alanları, yamaç paraşütü, üretici kadın stantları açılacağını ve daha birçok aktivitenin yapılacağını söyledi.

Ortak payda Tarsus ve tanıtımı

Geçen yıldan gelen geri bildirimler doğrultusunda çalışmalarını yürüteceklerini ve daha da geliştirmeyi hedeflerini söyleyen Bengi İspir Özdülger, ‘’Amacımız Tarsus’un tanıtımına katkı sunmak. Bu anlamda paydaşlarımız dâhil herkesin görüşüne ve desteğine ihtiyacımız var’’dedi.

Koçak: İşbirliğine açığız

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da festivalin kente renk katacağını, özellikle esnafların festival tarihlerinde açık kalmasının ve hazırlıklarını bu kapsamda yapmasının yararlı olacağını vurgulayarak, işbirliği ve desteğe açık olduklarını ifade etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.