TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ

TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ, İLK 9 AYDA 898 ESNAFA KREDİ KULLANDIRDI

Ekonomi Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 22:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
158 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 2023 yılının ilk 9 aylık döneminde şu ana kadar 898 esnafa kredi kullandırdıklarını söyledi. Başkan Aslan, Kooperatifin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Bektaş Aslan, Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin esnaflardan adlığı güçle her geçen dönem daha da büyüdüğüne dikkati çekerek, “Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak 2023 yılını gerçekten yoğun şekilde geçirmekteyiz. 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle 248 milyon olan palamsan durumumuz, 202 milyon 505 bin TL’lik artışla bugün itibariyle 450 milyon 505 bin TL’ye yükselmiştir. 2023 yılı Eylül ayı itibariyle 898 esnafımız 281 milyon TL tutarında kredi kullandı. Kredilerimiz şu an için açık ve şartları yerine getiren esnaflarımıza kredi kullandırılmaktadır” dedi.

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin üyeleri, yönetimi, çalışanları ve birlikte yol yürüdüğü kurumlarla emin adımlarla ilerlediğini belirten Başkan Bektaş Aslan, “Kooperatifimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen yönetim, denetim yöneticilerimize ve yedek üyelerimize teşekkür ederim. Canla başla çalışan esnaflarımızın, emeğine yüreğine sağlık. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kooperatifimiz personelleri ve  Halkbank Yeşilyol Şubesi Müdiresi sn. Özlem Küçük ve ekibine, Hukuk Danışmanımız sn. Turgay Özek’e, Eksperimiz sn. Sema SOLAK’a, Genel Başkanımız sn. Abdülkadir Akgül ve sn. Bahri Şarlı’ya, sn. Halkbank Genel Müdürleri, Koordinasyon Müdürü sn. Mustafa Atlı’ya, sn. Ticaret Bakanı ve ekibine, Bölge Birlik Başkanımız sn. Muhammet Yalçın’a ve Bölge Birlik Yönetim, Denetim Kurulu Üyeleri ve Müdürlerine, Tarsus Kaymakamımız sn. Kadir Sertel Otcu’ya , güvenlik güçlerimize, sn. Belediye Başkanı ve meclis üyelerine, Tarsus’un tüm medya teşkilatına da teşekkür ederim.

Ayrıca Tarsus’ta görev yapan Oda Başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyelerine,

iyi ve kötü günde yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle her daim yanında olduğumuz, yanımızda olan ortaklarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.