RENKLERİN BULUŞTUĞU ETKİNLİK

Tarsus Ressamlar Derneğinin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Resim Etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi.

Sanat Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

Öğretmenler Mahallesi Mehmetçik Parkı içerisinde olan Tarsus Ressamlar Derneği binasında yapılan 23 Nisan Resim Etkinliğine sponsor olarak katkıda bulunan Tarsus Derece Koleji öğretmen ve öğrencilerle büyük katkı sağladı.

Ressamlar Derneği Başkanı Merve Tokgönül, yaptığı açılış konuşmasında etkinliğe katılım sağlayan üyelere, şu anda aramızda olan sanatseverlere, Resim yapmak için gelen Derece Koleji öğrencilerine ve bütün çocukların 23 Nisan bayramını kutlayarak konuşmasına şöyle devam etti.

“ Her zaman olduğu gibi Tarsus Ressamlar Derneği bu gün olduğu gibi tüm özel günlerde üyelerimiz ile birlikte hazırladığımız sergi ve etkinliklerle geleceğimiz olan gençleri sanatla buluşturuyoruz. Bu yıl 23 Nisan Resim Etkinliğimizi Tarsus Derece Koleji’nin sponsor olmasıyla gerçekleştirdik. İş birliğimiz Derece Koleji 16 Öğrencisinin burada resim yaparak etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca öğrencilerle birlikte katılan değerli öğretmenlerimiz ve Okul Müdürü Seda Küpeli’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada ilk  olarak çocukları önemseyen, değer veren, geleceğimiz olan çocuklarımıza 23 Nisan Çocuk Bayramı olarak dünyaya ilan etmiştir. Biz her yıl daha çok coşkuyla kutladık ve kutlamaya da devam ediyoruz.” Dedi.

Etkinliğe öğrencileriyle katılan Derce Koleji Müdürü Seda Küpeli, “Ressamlar Derneği ile birlikte hazırladığımız 23 Nisan Resim Etkinliğine katılım sağladığınız için kurumum adına teşekkür ediyorum. On altı öğrencimizin burada yapacakları resimlerle renk katacaklar. Sanata olan ilgileri daha çok artacaktır. Ressamlar Derneğimizin bu hizmeti çok değerlidir. Emeği geçen başta Dernek Başkanı Merve Tokgönül’e, Öğrencilerimize resim yapma konusunda bilgiler aktaran değerli Ressam Nurettin Gözen hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Ressamlar Derneğinin emektarı hocaların hocası Ressam Nurettin Gözen de bu güne dair kısa bir konuşma ile etkinliğe gelen üyelere ve öğrencilere teşekkür etti. Etkinliğin başlamasıyla kendine öz müzik dinletisi ile davetlilere güzel duygular yaşatan İsmet Karabulut hocamız da renk kattı.

Ressamla Derneği ve Derece Koleji’nin birlikte yapmış olduğu 23 Nisan Resim Etkinliğine Öğretmenler Mahalle Muhtarı Betül Ünlüler Yaman, Dernek Üyeleri, Derece Koleji Öğretmenleri, Öğrenciler, Veliler ve Sanatsever vatandaşlar katıldılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.