AK Parti Milletvekili Adayı Hakkı Meniz

AK Parti Milletvekili Adayı Hakkı Meniz: "14 Mayıs Türkiye'nin Kader Seçimi. İstikrarın Devamı İçin Cumhurbaşkanımız yeniden seçeceğiz"

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

Gittiği her yerde yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti Mersin Milletvekili adayı Av. Hakkı Meniz,14 Mayıs seçiminin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirterek, “Bir ve beraber olmalıyız. Ülkemiz sürekli yükselişte. Elbette bu yükseliş sürekli birilerini rahatsız ediyor. Türkiye’de istikrar var. Güçlü bir yönetim var. Türkiye'nin güçlü ve istikrarlı olmasından rahatsızlık duyanlara geçit vermeyelim” dedi.

Mersin'in her karış toprağında vatandaşlara giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için ve AK Parti'yi yeniden Mecliste çoğunluğu sağlaması için destek isteyen AK Parti Milletvekili adayı Hakkı Meniz, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus'un ova köylerini ziyaret etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Meniz, 14 Mayıs Pazar günü  yapılacak olan seçimin şimdiden hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, gittikleri her yerde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanmasından dolayı duyduğu memnuniyetliği dile getirdi.

AK Parti iktidarının döneminde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan itibaren yapılan yatırımdan daha fazlasının AK Parti hükümetleri tarafından yapıldığının altını çizen Meniz, Türkiye'de istikrarın devamı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin şart olduğunu bildirdi.

Meniz yaptığı konuşmalarda, “Bizim tek bir siyaset anlayışımız var. O da bu aziz millete hizmet etmek. İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye için 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; Bizim sevdamız Tarsus, bizim sevdamız Mersin, bizim sevdamız ülkemizdir, Türkiye'mizdir. Sandıkta bir ve beraber olacağız. Huzur ve istikrarın devamı için bir oy Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, bir oy AK Parti'ye” diye konuştu.

Türkiye’nin daha da büyümesi ve kalkınmasına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Hakkı Meniz, Türkiye’nin AK kadrolarının büyük yatırımlara imza attığını ve yatırımlardan Tarsus ve Mersin'in de büyük ölçüde faydalandığını ve faydalanmaya devam edeceğini dile getirdi.

AK Parti iktidarı döneminde Tarsus ve Mersin'e eğitimden spora, kültürden eğitime, sağlıktan ve kent güvenliğine kadar hayatın her alanında yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren Meniz, “Her alanda hayata geçirdiğimiz ve geçirmekte olduğumuz hizmet eserlerimizle Mersin'in her yerinde AK Parti’nin izi var, imzası var” dedi.

Tarsus ve Mersin'de hayata geçirilen yatırımlarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselttiklerini vurgulayan Hakkı Meniz, “2002’den bu yana her günümüze, her haftamıza, her ayımıza her yılımıza bu aşkla, bu sevdayla başladık ve devam ettik. Millete efendi değil hizmetkar olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Her alanda yaptığımız hizmetlerle hem insanımızın yaşam kalitesini yükselttik, hem de dev yatırımlarla Mersin'imizi büyüttük büyütmeye de devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Meniz, Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam ettiklerini ve 14 Mayıs’ın ardından AK Parti iktidarında yatırımların kesintisiz bir şekilde hızla süreceğini kaydetti.

Ülkenin dört bir yanına duble yollar yapıldığını, ulaşımın kolaylaştığını aktaran Meniz, savunma sanayisinde de gurur verici hizmetlere imza atıldığını bugün tüm dünyanın gıptayla izlediğini söyledi.

Tüm hizmetlerin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Meniz, vatandaşlardan 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için destek istedi.

Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen ülkelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istediğini ifade eden Meniz, "ABD, Yunanistan, Suriye, AB ülkeleri, terör örgütleri kimi destekliyor, kimin gitmesini istiyor iyice bakın. İşte o zaman kime oy vereceğinizi de çok iyi görmüş olursunuz. Türkiye bugün dünyada söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir ülke oldu. Ürettiklerini dünyaya satan, SİHA, İHA ihraç eden bir ülke olduk. Bunlar güçlü bir lider güçlü bir iktidar güçlü bir milletle oldu" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.