BAŞKAN BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk yoktur.

Eğitim Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
30 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Boltaç çocukların aydınlık yarınların güvencesi, egemenliğin teminatı olduğunu vurguladı.

Başkan Boltaç şu sözlere yer verdi;

“23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılması ile milletimizin egemenliği resmen hayata geçirilmiş bu önemli gün, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza emanet edilmiştir. Bugün de çocuklarımızın gülümsemesini, bayramını paylaşmaktan, birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk yoktur. Çocuklarımız güldüğü zaman, mutlu olduğu zaman biz de güleriz; bütün bir dünya güler. Bu yüzden siz çocuklar, bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi, egemenliğimizin teminatısınız. Sizler için çalışacak geleceğiniz için uğraşacağız. Biz projelerimizle, hizmetlerimizle çocuklarımızı mutlu edecek işlere imza atmaya çalışıyoruz. Evlatlarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.