Betül Ünlüer Yamam Mazbatasını aldı.

Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yamam Mazbatasını aldı.

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 19:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
49 okunma
Takip EtGoogle News

Öğretmenler Mahallesinin yeni muhtarı seçilen Betül Ünlüer Yaman bugün İlçe Seçim Kurulunda Muhtarlık Mazbatasını alarak göreve başlamış oldu.

Muhtarlığın ilk röpötajını ZİRVE & KADINCA Gazetelerine yapan Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman duygularını ve projelerini kısaca şöyle özetledi.

“ Öğretmenler Mahallesi sakinlerinin seçimlerdeki tercihlerinin benden yana olmalarından olağan üstü memnuniyetimi belirtmek isterim. Bir yıla yakın çalışmalarımda mahalle sakinlerinin beklentilerini, hizmetlerin eksikliğini hissettirdiler. Muhtar olursam mahalle sakinlerinin ne hizmetleri beklediklerini çok iyi anladım ve sabırsızlıkla yıllardır terk edilen Muhtarlık binasını hizmete açacağım. Mahallemizin muhtarlık binasının içerisinde bulunduğu parkımızı mahalle sakinlerimizin güvenle gelebileceği bir yer haline getireceğiz. Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan hasteleler, Resmi Kuruluşlar ve büyük iş yerleriyle irtibata geçip birlikte mahallemizin gelişmesine katkı sağlayacağız. Bir çok projelerimiz var zaman geçtikçe farklı bir muhtarlık anlayışıyla halkımızla birlikte daha huzurlu, daha ferah, daha modern bir mahalle olacağımıza inancım tamdır. Ben sizin aracılığınızla birkez daha Öğretmenler Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi

Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman’a ZİRVE & KADINCA Gazetesi Yazı Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.