TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ TARSUS ŞUBESİ

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ TARSUS ŞUBESİNDEN BORSA’YA ZİYARET

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 09:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Takip EtGoogle News

Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi Başkanı Figen Aktan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Borsayı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Titiz tarafından karşılanan heyet ile gündeme dair konularda istişare edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke; ‘’Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi Başkanı Figen Aktan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ’’ Türk Kadınlar Birliği, Atatürk’ün emri ile kurulmuş bir dernek ve şu anda Türkiye’nin en yaygın ve başarılı derneklerinden biridir. Bugün her alanda büyük başarılara imza atan siz kadınlarımız Tarsus’umuzun ve ülkemizin kalkınmasına, ilerlemesine büyük katkılarda bulunmaktasınız.” dedi

Başkan Figen Aktan ise yaptığı konuşmada;’’Her zaman yaptığınız etkinliklerle ve üniversitede okuyan öğrencilerimize verdiğiniz destekle Tarsus’umuzu en güzel şekliyle temsil etmeye devam ediyorsunuz. Bizde Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesi olarak her zaman sizlerle birlikte Tarsus’ la ilgili yeni projelerde iş birliği yapmaya, her konuda birlikte hareket etmeye hazırız’’ diyerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine son verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.