CHP’li Demirağ’dan 23 Nisan mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 16:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini sonsuza kadar yaşatarak, tüm çocukların eğitimde, sağlıkta fırsat eşitliğinin sağlandığı Türkiye için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

23 Nisan 1920’de egemenliğin kayıtsız şartsız milletin kabul edildiğini ifade eden Demirağ, “Egemenliğin hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamayacağını vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı tüm dünya çocuklarına armağan etti. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini sonsuza kadar yaşatacak, tüm çocukların eğitimde, sağlıkta fırsat eşitliğinin sağlandığı Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Çocukların eşitlik, özgürlük ve adalet içinde büyüdüğü bir dünyaya olan inancımla; tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve saygıyla anıyorum” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.