ZİRVE Gazetesi

23 Nisan Kutlama Etkinliği

Eğitim Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
40 okunma
Takip EtGoogle News

 

“Hayaller Fidanlarla Yeşeriyor”

Tarsus Bolatlı İlk & Ortaokulu Koordinatörlüğünde gerçekleşen “Hayaller Fidanlarla Yeşeriyor” Hayal Ormanı Projesi kapsamında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

Bolatlı İlk & Ortaokulu Müdürü Salih İpek ve Öğretmenlerin hazırladıkları 23 Nisan Haftası etkinliklerinde Ana Sınıf öğrencilerin hazırladıkları gösterimleri katılımcılardan alkışlar aldı.

Bolatlı Okulunun sunduğu etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin , Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Mersin Koordinasyon Müdürü Soner Yetkin, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli Tarsus Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler katıldılar. Öğrencilerin sunumları sonrasında Kanun Sanatçısı Şef Ahmet Baran & İyilik Korosu’nun açık Hava Konseri yapıldı.

İyilik Korosu sanatseverler konser öncesi fidan ekimi yaparak günün projesine katılım sağladılar. “Hayaller Fidanlarla Yeşeriyor” Hayal Ormanı Projesi Bolatlı Ortaokulunun yanı sıra bazı okulların katılımlarıyla bir kitap hazırlandı. Bu kitap da çocukların hayalleri yazılarak fidanlarla buluşturuldu. Kitapta geniş açıklamalarla anlatılan Hayal Orman Projesini derleyen Ayşe Şimşek öğretmenimizin büyük emekleri etkinlikte imza günü düzenlenerek  kitaplar verildi.

Mini bir Karnaval havasında geçen Bolatlı Okulunun 23 Nisan etkinliğinde Mersin ARBELLA Firması ile Mersin ÇAYKUR Sponsorluğunda ARBELLA  gün boyunca herkese hazırladıkları nefis makarna ikramında bulunurken ÇAYKUR da çay servisine hiç ara vermedi.

 Bolatlı İlk & Ortaokulu Müdürü Salih İpek ve öğretmenlerinin 23 Nisan Haftası etkinliklerini hazırlaması tüm okullarda yapılan etkinlikler gibi gözükse bile burası çok farklı idi. Güzel hazırlanmış, düzenli ve katılımcılar Tarsuslular olduğu kadar Mersin’den de destek çoktu. Başta TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kanun Sanatçısı Şef Ahmet Baran &Mersin İyilik Korosu’nun açık Hava Konseri, ÇAYKUR ve ARBELLA gibi özel kurumların destek olmaları memnuniyet vericiydi. Bu nedenle emeği geçen herkesi kutluyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.