RENGA RENK ETKİNLİK…

Öğretmenler Mahallesinin yeni Muhtarı Betül Ünlüer Yaman,

Sanat Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 18:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
21 okunma
Takip EtGoogle News

Öğretmenler Mahallesi  Mehmetçik Parkı içerisinde yılarca faaliyetlerini sürdüren Tarsus Ressamlar Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Öğretmenler Mahallesinin yeni Muhtarı Betül Ünlüer Yaman, Mehmetçik Parkında yapılan etkinliğe katılarak destek oldu. Yeni Muhtarın ilk etkinlik katılımı dolayısıyla yaptığımız görüşmede duygularını şöyle ifade etti.

“ Muhtarlık görevimin başlamasıyla ilk etkinliğe de katılım sağlamış oldum. Mahalle sınırlarımız içerisinde olan acı tatlı her zaman mahalle sakinlerimizin yanında olacağız. Ben ve azalarım hizmet etmeye gönül verdik. Muhtarlık binamızın yapıldığı günden itibaren yaklaşık 15 yıldır açılmayan kapısını açtık. İnşallah bir hafta içerisinde binamızı kullanabilir hale getirerek hizmete devam edeceğiz. Öğretmenler Mahallesinde Ressamlar Derneğinin ve Derece Koleji’nin bu özel günde gerçekleştirdikleri 23 Nisan Resim Etkinliğine azalarımız ile katılım sağladık. Başta Ressamlar Derneği Başkanı Merve Tokgönül ve üyelerine, Derece Koleji Müdiresi Seda Küpeli’ye, Resim yapmak için gelen öğrencilerimize ve katılım sağlayan sanatseverlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

  www.zirvegazetesi.net & www.kadincagazetesi.com ve Facebook Zirve Gazetesi sayfalarından takip edebilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.