Mezitli’ye Güzel İşler Yapılacak

İsmet Kırboğa Başkan Ahmet Serkan Tuncer Mezitli’ye Güzel İşler Yapacak.!

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 09:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
135 okunma
Takip EtGoogle News

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmet Kırboğa, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ve yönetim kurulu üyelerinin Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e yaptıkları ziyarete eşlik etti. Yerel seçimler sonrası düzenlenen bu nazik ziyaret, Mezitli’deki iş birliklerinin ve dayanışmanın güçlendirilmesi adına önemli bir adım oldu.

Başkan Yardımcısı Kırboğa ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Mezitli’de bulunan tüm esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede duracaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı. Kırboğa, “31 Mart yerel seçimleri geride bıraktık ve şimdi tüm enerjimizle Mezitli’yi daha yaşanabilir, daha dinamik bir ilçe haline getirme zamanı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile Genç ve dinamik Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Serkan Tuncer başkanlığında, iki başkanımızın gücüyle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca, Kırboğa yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler ve hizmetler hakkında bilgi vererek, Mezitli Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışını sürdüreceğini ve Mezitli’nin gelişimi için elinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mezitli Belediyesi’nin esnaf ve vatandaşlarla olan diyaloglarına ve desteklerine olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.