29 Haziran 2023 - Perşembe

BOZKURT ASENA KÜKRED

Artık kenetlenmenin zamanı!..

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 4 dk.
85 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

    İYİ Parti’nin Ankara’da yapılan 3.Olağan Kongresinde sert bir üslupla konuşan Genel Başkan Meral AKŞENER, ilkeli ve dürüstlükten asla ödün vermeyen gerçek bir Milliyetçi olduğunu ortaya koydu.

    Türklere Ergenekon’dan çıkış yolunu gösteren dişi “Bozkurt Asena” gibi, Meral AKŞENER de, Milliyetçi Camianın bugün içine düşmüş olduğu çıkmazdan nasıl kurtulması gerektiğinin rotasını çizmeye çalıştı!. 

    Sayın Meral AKŞENER’i, 1996-1997 yıllarında rahmetli Prof.Dr.Necmeddin ERBAKAN’ın Başbakanlığında kurulan Refah-Yol koalisyon hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev yaptığı günlerden tanıdığımız “Devlet terbiyesiyle yetişmiş” değerli bir Bakandı..

    İçişleri Bakan olduğu süreçte, TC Devletinin içine sızarak bu kca çınarı çürütmeye çalışan asalaklara göz yumanlardan olmadı!. İlk sınır ötesi operasyona imza atan İçişleri Bakanı olmuştur.  

    Meral AKŞENER‘in kongrede bir ”Bozkurt” gibi kükremesi, partisine “Truva Atı” içinde gizlenerek sızmış olan “Brütüs”lere karşıdır!.

    CHP’nin desteği olmaksızın TBMM’nde grup kurmayı daha etik olarak gören mert bir lider profili çizmiş ve “Sayın KILIÇDARĞLU’na bir defa daha teşekkür etme” nezaketini göstermiştir.       

    Müfterilerin iddia ettiği gibi, milletvekili aday listesinin asla çıkar gözetilmeden ve liyakat ön planda tutularak; “yiğidin hakkını yiğide teslim ederek” hazırlandığı anlaşılmaktadır.

    Fazla uzağa giymeye gerek yok.

    Adana’da ilk sırada yer alan Ayyüce TÜRKEŞ kardeşimiz, rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in biz Milliyetçi/Ülkücülere emaneti değil midir?!.

    Mersin’de 1.sırada yer alan Burhanettin KOCAMAZ, dört dönem Tarsus Belediye Başkanı, son bir dönem de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını bileğinin hakkıyla kazanarak “Sancağı” dalgalandırmadı mı?!.

    Bu son kongrede GİK’de yer almayan Sayın Burhanettin KOCAMAZ’a “Hayırlı olsun” dileğinde bulunduğumda, kendisinin cevabı aynen şu olmuştur: “Önemli olan partinin herhangi bir organında yer bulmak değildir, davaya hizmettir!”

    Bu arada, değerli hemşehrimiz eski bakanlardan Tarsuslu Ayfer YILMAZ’ı ve Oktay VURAL’ı “GİK Üyeleri” arasında yer almaları nedeniyle kutluyorum!.                

    2021 yılındaki kongrede “Millet Bizi Çağırıyor” sloganını kullanan Meral hanım, bu defa “Rotamız net, pusulamız millet!” sloganı yazılı panonun önünde konuştu. Meral AKŞENER kürsüye çıkarken, “Gençlerin umudu Meral Akşener” sloganıyla karşılandı.

    Parti yönetiminde ciddi bir yenilenmeye gidilen bu kongrede Meral AKŞENER, parti içinden “kendisine yönelik iftira atan kişileri” kastederek, “bunları asla affetmeyeceğini” söyledi ve “Hesap veriyorum, hesap soracağım. Bu partide şımarıklık dönemi bitmiştir” derken, çok anlamlı bir mesaj vermiştir.

    Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybedilmesinden dolayı İYİ Parti’nin sorumlu tutulmasını

 reddeden AKŞENER, “İnsafınız kurusun. Aynı İstanbul’un kazanılmasının sebebi HDP’dir demeniz gibi.. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum..” demesi üzerine, bu sözleri nedeniyle ayakta alkışlanmıştır..

    “Türk Milliyetçiliği”ni de ayaklar altına alan odakların uygulamaya çalıştığı “Böl, parçala, yönet!” projesine alet olunmamalıdır!

    Artık kenetlenmenin zamanı!..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.