12 Nisan 2023 - Çarşamba

SAYIN BAŞKAN! NEREDE KALMIŞTIK?..

Sayın KOCAMAZ’ın parlamentoya gitmesiyle, Tarsus’un “İl” yapılacağı ve Mersin İlinin çehresinin değişeceği kanısındayım!

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 3 dk.
121 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

      Tarsus ve Mersin BB Başkanlığı görevlerini beş dönem başarıyla sürdürmesine rağmen ihanete uğrayan Sayın Burhanettin KOCAMAZ’ın 14 Mayıs 2023 günü yapılacak “Genel seçim”de İYİ Parti’den Mersin’de 1. Sırada aday gösterilmesine her Tarsuslu gibi sevindim!.

      Dört dönem Tarsus Belediye Başkanlığı ve bir dönem de Mersin BB Başkanlığını başarıyla ve alnının akıyla ifa etmiş olan Burhanettin KOCAMAZ’ın, 2019 yerel seçimlerinde “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını” öğrendiğimde şok olmuştum. “Böyle idealist bir hizmet adamı, neden bu kadar erken havlu attı” diye düşünmeye başlamıştım doğrusu. Çünkü Burhanettin Kocamaz, Mersin ve ilçelerine getirmeyi hedeflediği hizmetlerine henüz yeni başlamış, “Daha yapacak çok işimiz var!” diyerek, Mersin halkına söz vermişti.

     Ama birileri, onun ayağına çelme takmış ve MHP’den istifasına yol açmışlardı maalesef..

     İYİ Parti saflarına katılan Sayın Kocamaz’ın, bu partiden Mersin BB Başkanlığına aday olmasına da çelme takmışlardı.

      Türkiye’nin “Demir Lady”si İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER’in daveti üzerine İYİ Parti “GİK Üyesi” ve şimdi de Mersin’den birinci sırada İYİ Parti Milletvekili adayı olmuştur.      

      Mersin BB Başkanı iken, “Daha yapacak çok işimiz var!” diyen Sayın KOCAMAZ’ın, Mersin ve ilçeleri için idealindeki hizmetleri gerçekleştirmek için, beş dönem Belediye Başkanlıkları sırasında gösterdiği performansı sergileyeceğinden asla şüphem yok!. Çünkü, bir insanın eserleri, gelecekte yapacaklarının teminatıdır!.

     Sayın KOCAMAZ’ın belediye başkanlığı dönemlerinde, “Tarsus’un İl yapılması” konusunda Tarsus halkı ve basınıyla el ele vererek göstermiş olduğu özverili çalışmaları unutulamaz!

     Sayın KOCAMAZ’ın parlamentoya gitmesiyle, Tarsus’un “İl” yapılacağı ve Mersin İlinin çehresinin değişeceği kanısındayım!

     Tarsus sevdalısı olan Sayın KOCAMAZ’ı, kadirşinas Tarsusluların yalnız bırakmayacağını, Mersin İlinin ve Tarsus’un istikbali için omuz omuza mücadele edileceğine inanıyor ve Sayın Burhanettin KOCAMAZ’a bu kutlu davada başarılar diliyorum!.      

    

     

      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.