16 Ekim 2023 - Pazartesi

“Zulümle abad olanın, ahiri berbad olur!”

“Ortadoğu’da Türkiye de dahil 22 ülkenin sınırları değişecek,”

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 4 dk.
172 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

    Bu haftanın Cuma Hutbesi  “ZULÜMLE ÂBÂD OLUNMAZ” başlığını taşıyordu..

    Bu bana, Yunus Emre’nin “Zulümle abad olanın, ahiri berbad olur!” sözünü anımsattı.

    Allah (CC), “zalimler”in tarih boyunca yapacakları zulüm ve ihanetleri, kullarına göstermek ve ibret almalarını sağlamak için onlara geçici olarak izin vermiş ve sonunda zalimler güruhunun tezgâhını başlarına geçirmiştir.

    “Siyonist” Yahudiler güruhu, İsrail’in zulmüne destek veren başta ABD ve İngiltere ile bu katliama sessiz kalan “Vahşi Batı”nın “veled”leri, ”BOP”un (Büyük Ortadoğu Projesi) destekçisi olduklarını ortaya koydular.

     “Siyonistler’in 1000 Yıllık Planı” denilen hain projenin bir parçası olan “BOP” ile akılları sıra, “Nil Nehrinden (Mısır) Fırat’a kadar uzanan ülkelerin toprakları üzerinde Büyük İsrail kurulacak” zırvasını; 2003 yılında ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Condoleezza Rice yazdığı makalede: “Ortadoğu’da Türkiye de dahil 22 ülkenin sınırları değişecek,” demiştir.

    Bu sinsi “proje”nin gereği olarak (HAMAS bahane edilerek) önce Filistin, sonra da Suriye’nin Şam ve Halep illerini bombaladılar. ABD askerinin himayesindeki PKK/PYD’nin desteğiyle ilerleyerek Irak ve Türkiye’ye girerek akılları sıra “Nil’den Fırat’a kadar uzanan topraklar üzerinde ‘Büyük İsrail’i’ kurma” hayali içindeler..

    İslâm düşmanı olan “Siyonist” Yahudiler ile Hristiyan “Mason”lar güruhunu dost edinen bazı “Bukalemun” kılıklı sözde Müslümanlar için Cenab-ı Allah Maide Suresi, 51. ayette: “Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.” Buyurmaktadır!..

    Ne yazık ki, Cenab-ı Allah’ın bu uyarısına rağmen, “Siyonist” ve “Mason” güruhunu, kendi ikballeri uğruna dost edinen Müslüman “BOP Eşbaşkanı” da gördük ülkemizde!.

    “Siyonist” Yahudilerin “Üstün Hizmet” övgüsünü kazanmış “Müslüman” da gördük!

    Müslüman Irak halkını katleden ve Irak’taki Ebu-Gureyb Hapishanesinde esir bulunan Müslüman kadınlara tecavüz eden ABD keferesinin zalim askerlerine, Amerikan basınında başarı mesajı yayınlayan bir Müslümanı(!) yönetici de görmüştük maalesef..   

    Oysa Müslüman, zulüm düzenine meyletmez, yalan konuşarak Müslümanları aldatmaz!. 

    Cenab-ı Allah Hud Suresi 113.Ayette: ” Zalimlerin yanında olmayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz!” buyurmaktadır. 

    Cenab-ı Allah, “zalimler güruhunu” ve onlara meyledenleri Kur’ân’da şöyle uyarıyor:

    Nisa Suresi 168.ayette: “Şüphesiz inkâr edenler ve zulmedenler (var ya), Allah onları asla bağışlayacak ve doğru yola iletecek değildir.”

    Saff Suresi 8.Ayette: “Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır.”  

    Müslim’den rivayet olunan hadiste ise Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyuruyor: 

    “Mazlumun bedduasından sakın. Çünkü onunla Allah arasında perde yoktur!.”

     Filistin topraklarında “Siyonist” keferenin katlettiği din kardeşlerimize Allah (CC)’dan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim!.

     Cenab-ı Allah, İslâm âleminin yâr ve yardımcısı olsun!

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.