07 Ağustos 2023 - Pazartesi

“TUZU KURULAR”DAN BAŞKASI MUTSUZ..

Bu ağaç katliamlarının arkasında iki “anlı, şanlı” holding bulunuyor..

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 4 dk.
116 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

    1980-1990’lı yılarda bu ülkede, merhum Turgut Özal’ın deyimiyle “Orta Direk” diye anılan insanlar topuluğu vardı.. Şimdi ise, “Orta direk”in yerinde yeller esmektedir..

    Çünkü bugün ülkemiz, “Muaviye zihniyeti”yle yönetildiği için insanımız mutsuz..

    Semt pazarları “atıkları” ile “tok” kalmaya çalışanların ülkesinde insanlar mutsuz..

    Ebu Zer El Gıfari (r.a)’nin Muaviye’ye hitaben: “Rum kisraları gibi yaptırdığın Yeşil Saray’ında tepinerek yaşarken, Şam sokakları dilencilerle dolu ey Muaviye!” dediği gibi, bugün de bizim ülkemizin insanları mutsuz..

    Yıllardır Polisimizin görev sırasında karşılaştığı sıkıntılar ve uygulanan ”mobing” nedeniyle intiharlar artmışsa bu ülkede insanımız elbette mutsuz..

     “Motosiklete bindiği ve cübbe giymediği için haksızlığa uğratılan ve ihraç edilince intihar “Adaletsizliğe” imza atan bir DİB’lığının bulunduğu bu ülkede insanlarımız mutsuz..

    Ancak, bugün bankalarda KKM (Kur Korumalı Mevduat) hesabında birikimi olan “tuzu kurular” dediğimiz “zümre” elbette mutlu.. Çünkü bunların “KKM” hesabına devletin hazinesi varsayılan “TC Merkez Bankası”ndan oluktan akarcasına “faiz” aktarılmaktadır.. 

    Oysa, İslâm ülkesinde, devletin hazinesi (Betülmal) insanlar arasında eşit olarak dağıtılır.

    Aksi halde, başta yönetenler olmak üzere, “Adalet”siz dağılımdan haksız pay alanlar da, Kur’ân’ın deyimiyle “Ateştedir”ler..

    Muğla/Milas’ın Akbelen ormanında, termik santrale “llnyit” çıkarmak için yapılan ağaç katliamından sonra şimdi de, Çanakkale’de “Bakır” madeni çıkarmak için benzeri bir katliamın hazırlıkları başlamış maalesef..  

    Bu ağaç katliamlarının arkasında iki “anlı, şanlı” holding bulunuyor..

    Muğla’da Nihat Özdemir’in “KOLİN Holding”i..

    Çanakkale’de ise, Biga-Çan hattının en önemli sulama suyu kaynağı olan Kocabaş Çayı’nın, 55 köyün tarımsal üretimini tehdit edecek olan Cengiz Holding bulunmaktadır..

    Kim bu “Cengiz Holding”?!

    17-25 Aralık 2013 tarihindeki “yolsuzluk skandalı”nda dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a telefonda “Üzülmeyin Sayın Bakanım! Bu milletin a, …koyacağız” diyerek, bu Yüce Millete küfrettiği için bugün adeta “ödüllendirilen” Mehmet Cengiz’e ait holdingdir! .

    Cezalandırılması gereken bu kişi, aksine yıllardır adeta taltif ediliyor! Acaba neden?!

    Bu “küfürbaz”ın geçmiş yıllarda Devlete olan yüklü miktardaki “vergi borcu” da “af” edilmişti maalesef.. Bu Rizeli “Holding sahibi”nin özelliği ve “vazgeçilmez” oluşu nereden kaynaklanıyor dersiniz?!   

    Kendini ”mü’min” hisseden her Müslüman kardeşime sormak istiyorum!?

    Müslüman Türk Milleti’ne küfreden ve bunu koruyup kollayanlar; TC Devletinin “Beytülmal”ine ödemesi gereken “vergiyi” ödemeyen “o zat” ile bu “günaha” alet olan Devlet yöneticileri işledikleri “suçun” hesabını nasıl verecekler Allahaşkına!?.

    Yüce Peygamberimiz “Beytülmale uzanan el kızım Fatıma’nın eli olsa kestiririm!” buyurur iken, bugünün “Müslüman’ım!” diyebilen yönetici ve yetkilileri çok rahatlar(!)..

    Oysa, “Huzur-u mahşer”de hesap var, hesap!..

    Yaptığınız hiçbir hayır ve hasenat, içinde 85 milyon insanımızın “kul hakkı” bulunan “devlet hazinesi”ni bu şekilde harcayarak; tüyü bitmemiş yetimin hakkını başkalarına yedirmenin azabından sizi kim kurtaracak?!..       

 

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.