16 Haziran 2023 - Cuma

DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

“Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda!”

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 4 dk.
85 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

        Önceleri “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda!” şarkısını söyleyen dönemin siyasileri; “Fethullah Gülen Cemaati”nin devleti ele geçirmek için 17-25/Aralık 2013’de Rüşvet, Yolsuzluk, Kara Para Aklama, İhaleye Fesat Karıştırma, Evrakta Sahtecilik” iddiasıyla dört Bakan ile bazı kurum ve kuruluşlardaki görevlilerin de adının karıştığı iddiasıyla soruşturma başlatınca, AKP iktidarı mensupları kendi yoldaşlarına “FETÖ” (Fethullah Terör Örgütü) demeye başladılar..  

    Son günlerde ortaya atılan iddialara baktığımızda, “Fethullah Gülen Cemaati” benzeri bir oluşum olan “MENZİL”den söz edilmektedir. Yoksa, “Gülen” gitti, “Menzil” mi geldi?!.

     Geçmişte, “FETÖ’cü hainler” dedikleri “Fethullah Gülen” cemaatine her türlü desteği sağlayıp da sonradan “Ne istediniz de vermedik!” diye feryat eden siyasi iktidarın Lideri, bugün ise başka tarikat ve cemaat liderlerinin örgütlerini destekliyor. Bunun en açık kanıtı, AKP listelerinden İstanbul milletvekili olarak Meclis'e giren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya YAPICIOĞLU’nun, TC Anayasası’nın ilk 4 maddesiyle ilgili olarak: "'Anayasanın ilk 4 maddesi zinhar değiştirilemez' demek, nesillerin iradesine ipotek koymaktır." ifadesini kullanmış olmasıdır.

    Aynı densiz, şanlı Türk Bayrağımıza da dil uzatarak demiştir ki: “Türk bayrağının ismi bana problemli geliyor. Neden Türkiye bayrağı değil de Türk bayrağı. Birileri ısrarla Kürt'e 'bu senin bayrağın değil' diyor. Niçin buna Türk bayrağı diyorsunuz? Tartışılması gereken zemin bu değil mi?”

    Ey densiz gafil! Ay-Yıldızlı şanlı Bayrağımız,bu ülkede yaşayan 85 milyonun ortak millî değeridir!. Bu topraklarda yaşayan tüm etnik gruplar birbirinin din kardeşidir!

    “Çanakkale Şehitliği”nde koyun koyuna yatmakta olan Türk-Kürt tüm kardeşlerimiz, şanlı Bayrağımız uğruna şehid düştüler!. Onlar senin gibi ayrılıkçı zihniyetteki “hainler”den değillerdi!. Mekânları Cennet olsun!. 

    TC Anayasasını ortadan kaldırarak, sinsi emellerini gerçekleştirmek isteyen bu ihanet  güruhu kadar, bunları “Gazi” TBMM’nin çatısı aflına sokanlar da sorumludur!.

    Siyonist sinsi bir proje olan “BOP”u gerçekleştirmek isteyen iç ve dış odaklı hainlerin hevesleri Cenab-ı Allah’ın yardımıyla kursaklarında kalacaktır.. 

    Bu ülkede bazı siyasiler, iktidara gelmek için her yola başvurmakta ve bu sinsi odaklara her türlü tavizi vermektedirler. Ancak, yılanın başı büyüyüp de devleti ele geçirmeye başladıkları anlaşılıp, iğnenin ucu siyasi iktidara batmaya başlayınca, “Ne istediniz de vermedik?” diye feryat ederler. Bu ihanetlerden en çok zarar gören taraf, TC Devleti ve yüce Milletimizdir!.

    Bu Yüce Millet, vatansever ve hainlerin kimler olduğunu bir gün elbette görecektir!.        

    Hüda-Par ve benzerleri, “Gülen Cemaati” gibi devletin içine sızarak “ele geçirme” provokasyonu peşindedirler!.

    Yüce Türk Milleti artık bundan böyle “FETÖ” nün 15 Temmuz 2016 Darbe girişimi benzeri ihanetleri tekrar yaşamak istemiyor!..

 

 

 

 

  

 

 

   . 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.