14 Şubat 2023 - Salı

“TEK YÜREK” OLMAMIZ GEREKİRKE

Hiç kimse, deprem bölgesindeki afetzedeler üzerinden “siyasi şov” yapmamalıdır!

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

    Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren bir bayanın "Ne geziyorsun Türkiye'yi, sen İstanbul'una bak. Şov yapıyor. İngiliz uşağı defol." dediği  anlar televizyon ekranlarına yansımıştı maalesef. Bu bayanın, Adalet ve Kalkınma Partisi K.Maraş eski Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu olduğu ve İmamoğlu’nun o bayanın tepkisine karşılık olarak "Sen normal değilsin!" demekle yetindiği ileri sürülmüştür.

    Oysa, böyle doğal afetlerle sarsıldığımız şu günlerde “Tek yürek” olmamız gerekir iken, siyasi ideolojilerimizin esiri olmamalıyız!

    Deprem bölgelerine dünyanın dört bir yanından geen farklı din ve ideolojilere mensup yardım ekiplerine “Defolun, kefereler!” diyebilir miyiz?!

    Yüce dinimiz İslâmiyet ve Sevgili Peygamberimiz (SAV), ayrımcılığı değil, tüm insanlık âlemine bağışlayıcı ve birbirimize yardımcı olmamızı emretmiştir.

    Hiç kimse, deprem bölgesindeki afetzedeler üzerinden “siyasi şov” yapmamalıdır!

    Bu kardeşlerimizin acil yardım ve şefkate ihtiyacı var!

    Afet bölgesinde özveriyle çalışan resmi ve gönüllü tüm görevlilere teşekkürlerimi sunuyorum!

    Vefat eden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet ve geride kalan aile bireylerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum!

   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.