26 Mayıs 2023 - Cuma

İMAM MISIN, PROVOKATÖR MİLİTAN

Hepimiz aynı gemideyiz!.

Yazar - Ali Pamuksüzer
Okuma Süresi: 2 dk.
99 okunma
Ali Pamuksüzer

Ali Pamuksüzer

-
Takip EtGoogle News

    İstanbul Sultangazi’de Cebeci Camii imamı Murat GÜNDOĞDU Cuma namazı hutbesinde cemaati “28 Mayıs seçim akşamı” için silahlı ayaklanmaya davet ettiği gerekçesiyle “açığa” alınmış..

    Aynı zamanda bir “Devlet Memuru” olan imam efendi(!) demişti ki: “Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan. Nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Ermeni döllerinden ne çekiyor. Bu kadar şehitlerimiz var.”

    Bu sözde “İmam Efendi”ye soruyorum?!

    Ne okuyor kardeşim savaşa mı gidiyoruz?!

    “İmam” mısın, yoksa provokatör bir militan mı?!

    Siyasi görüşün ne olursa olsun, üzerindeki “iliksiz ve düğmesiz cübbe”nin anlamını bilir misin?!

    Din adamlarının giydiği o “cübbe”, C.Savcısı ve Hâkimlerimizin de giydiği gibi “Adalet ve Tarafsızlığın” simgesidir. Bu değerli kuruluşların mensupları, makam ve rütbesi ne olursa olsun hiçbir devlet büyüğünün önünde cübbesini iliklemez!   

    Yakından tanıdığım değerli gerçek anlamda din adamı “İmam”larımız var! Bunların hiçbirisi, siyasi otoritenin piyonu olmadılar!

    İzmir İli Buca İlçesi Müftülüğü İmam Hatiplerinden Yusuf KILIÇ ve onun gibi, meslek onur ve haysiyetini ayaklar altına düşürmeyen değerli imamlarımızı örnek almanı tavsiye ederim sana Murat GÜNDOĞDU!.  

    Bu “İmam” Efendi, “Türk Ceza Kanunu”nun 216. Maddesine göre “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu”nu da işlemiştir.

    Ülkemizin böyle hassas günlerden geçtiği ortamlarda herkes ağzından çıkanı önce tartmalıdır!

    Milletimizi kutuplaştıracak asılsız, şantaj ve montaj türü söylemlerden kaçınmalıyız!.

    Hepimiz aynı gemideyiz!.

    Bu gemi batarsa birlikte yok oluruz!.

  

    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.